Catalog :




Journal Search

Keyword Result : fermentation

The Nutritif Value of Tofu Waste-Rice Bran and Tofu Waste-Pollard Which Was Fermented with Rhyzopus microsporus var. oligosporus

Vol. 18 / No. 2 / Pub. 2002-08 / Media Kedokteran Hewan
Author: Mohammad Anam Al-Arif,  


The Use of Fermented Tofu Waste – Pollard as Broiler’s Feed

Vol. 19 / No. 2 / Pub. 2003-08 / Media Kedokteran Hewan
Author: Mohammad Anam Al-Arif,  Zuprizal,  M. Kamal,  


The Use of Fermented Tofu Waste – Pollard as Broiler’s Feed

Vol. 20 / No. 2 / Pub. 2003-08 / Media Kedokteran Hewan
Author: Mohammad Anam Al-Arif,  Zuprizal,  M. Kamal,  


PENGARUH WAKTU FERMENTASI TERHADAP KADAR GULA PEREDUKSI DALAM TAPE BERAS KETAN (Oryza sativa glutinosa)

Vol. 3 / No. 1 / Pub. 1998-05 / Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam
Author: DS Herminingsi,  Usreg Sri Handajani,  Ni Made Suaniti,  


KANDUNGAN PROTEIN KASAR DAN SERAT KASAR PADA PAKAN BUATAN YANG DIFERMENTASI DENGAN PROBIOTIK

Vol. 3 / No. 2 / Pub. 2008-11 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Muhammad Arief,  Enika Kusumaningsih,  Boedi Setya Rahardja,  


PEMBERIAN PROBIOTIK PADA PENGOLAHAN LIMBAH UDANG YANG DIMASAK DENGAN TEKANAN TINGGI TERHADAP KANDUNGAN PROTEIN KASAR DAN SERAT KASAR

Vol. 1 / No. 1 / Pub. 2009-04 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Agustono,  Ika Agustin Handyani,  Mirni Lamid,  


PEMBERIAN TEPUNG LIMBAH UDANG YANG DIFERMENTASI DALAM RANSUM PAKAN BUATAN TERHADAP LAJU PERTUMBUHAN, RASIO KONVERSI PAKAN DAN KELANGSUNGAN HIDUP BENIH IKAN NILA (Oreochromis niloticus)

Vol. 1 / No. 2 / Pub. 2009-11 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Agustono,  Muhammad Hadi,  Yudi Cahyoko,  


Evaluate the Effect of Using of Encapsulation Lemuru Fish Oil in Fermentation of Sludge of Palm Oil in Diet of Hens to Reduce Environment Polution

Vol. 26 / No. 3 / Pub. 2010-09 / Media Kedokteran Hewan
Author: Yosi Fenita,  Urip Santoso,  Rica Dannis,  Devi Silvia,  Sri Winarsih,  Deddy Bahtiar,  Deddy Bahtiar,  


KANDUNGAN PROTEIN KASAR DAN SERAT KASAR PADA KULIT PISANG RAJA YANG DIFERMENTASI DENGAN Trichoderma viride DAN Bacillus subtilis SEBAGAI BAHAN BAKU PAKAN IKAN

Vol. 4 / No. 1 / Pub. 2012-04 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Mohamad Yusuf,  Agustono ,  Dewa Ketut Meles ,  


PENGARUH FERMENTASI LIMBAH RUMPUT LAUT Gracilaria sp. DENGAN Bacillus subtilis TERHADAP POPULASI PLANKTON Chlorophyceae

Vol. 3 / No. 2 / Pub. 2011-11 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Moch. Amin Alamsjah,  Rani Frisca Christiana,  Sri Subekti ,  


KANDUNGAN PROTEIN KASAR DAN SERAT KASAR PADA DAUN KANGKUNG AIR (Ipomoea aquatica) YANG DIFERMENTASI 

Vol. 2 / No. 1 / Pub. 2010-04 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Agustono,  Andy Setyo Widodo,  Widya Paramita ,  


KANDUNGAN BAHAN KERING, SERAT KASAR DAN PROTEIN KASAR PADA DAUN LAMTORO (Leucaena glauca) YANG DIFERMENTASI DENGAN PROBIOTIK SEBAGAI BAHAN PAKAN IKAN

Vol. 4 / No. 2 / Pub. 2012-11 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Devy Rahmawati Putri,  Agustono,  Sri Subekti ,  


The Potential of Complete Feed Fermentation Use Cellulolityc Bacteria to Increase Daily Gain of Sheep

Vol. 5 / No. 1 / Pub. 2012-02 / Veterinaria Medika
Author: Lamid, Mirni ,  


FERMENTATION OF COCONUT DREGS USING Trichoderma viride, Bacillus subtilis, AND EM4 AGAINST CRUDE PROTEIN AND CRUDE FIBER AS AN ALTERNATIVE FEED INGREDIENTS FOR FISH

Vol. 5 / No. 1 / Pub. 2013-04 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Hiprita Putri Karlina,  Yudi Cahyoko,  Agustono ,  


Crude Protein Contents And Dry Matter in Ipome sp Fermentation As Alternative For Feed Stuff

Vol. 2 / No. 1 / Pub. 2009-02 / Veterinaria Medika
Author: Adriana Monica Sahidu,  


The Increasing of Rice Straw Quality by Addtion Cellulolityc Bacteria Produce Microbe of Rumen

Vol. 1 / No. 3 / Pub. 2008-11 / Veterinaria Medika
Author: Mirni Lamid,  


ENGINEERING TECHNOLOGY FERMENTATION WASTE SEAWEED AS PROBIOTICS ON THE CULTIVATION OF INTENSIVE FISH AQUAPONIC SYSTEM

Vol. 5 / No. 2 / Pub. 2013-11 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Moch. Amin Alamsjah,  Harjad Subangkit ,  


LIMBAH TEMPE DAN LIMBAH TEMPE FERMENTASI SEBAGAI SUBSTITUSI JAGUNG TERHADAP DAYACERNA SERAT KASAR DAN BAHAN ORGANIK PADA ITIK PETELUR

Vol. 2 / No. 1 / Pub. 2013-12 / Jurnal Agro Veteriner
Author: Sri Hidanah,  Elin M Tamrin,  Dady Soegianto Nazar,  Erma Safitri,  


EFFORTS TO THE REVENUE LIVESTOCK LAYING DUCK AND FIGHT THROUGH THE SURFACE WATER POLLUTION FEED MANAGEMENT, WASTE AND DIVERSIFIED BUSINESS

Vol. 3 / No. 2 / Pub. 2014-10 / OVOZOA
Author: Hardijanto,  Tri Wahyu Suprayogi,  Emy Koestanti Sabdoningrum,  


INCREASED NUTRITIONAL VALUE POLLARD THROUGH YEAST FERMENTATION TEMPE AS ARTIFICIAL FEED INGREDIENTS TILAPIA (Oreochromis niloticus)

Vol. 7 / No. 1 / Pub. 2015-04 / Jurnal Ilmiah Perikanan & Kelautan
Author: Miftakhul Munir,  Romziah Sidik,  Gunanti Mahasri,  


POTENTIAL OF Actinobacillus sp. ML-08 AS FERMENTATION STARTER ON CRUDE PROTEIN AND ORGANIC MATTER IN RICE BRAN (Oryza sativa)

Vol. 5 / No. 1 / Pub. 2016-12 / Jurnal Agro Veteriner
Author: Ristaqul Husna Belgania,  Mirni Lamid,  Sri Agus Sudjarwo,